X. SARAYBOSNA YATIRIM FORUMU

Sayın Üyemiz;

17-19 Nisan 2019 tarihlerinde Saraybosna’da Bosna Bank International ve İslam Kalkınma Bankası işbirliği ile Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin himayesinde 10. Saraybosna İş Forumu düzenleneceği ve söz konusu Forum kapsamında; 50'den fazla ülkenin katılımcılarının bir araya getirilmesi, Güneydoğu Avrupa'da yer alan ülkeler arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi, tarım, enerji, eğitim, fınans, altyapı, inşaat, bilişim, turizm ve diğer sektörlerden fikirlerin ve projelerin tartışılması vasıtasıyla Bosna Hersek'in yabancı yatırımcılara tanıtılması ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunulmasının amaçlandığı iletilmektedir.

Birliğimizin de her sene sponsor olarak destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumunun taslak programı ve tanıtım bülteni ekte sunulmakta ve söz konusu Foruma ilişkin ayrıntılı bilgilere www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabilmektedir.