VI. Kazakistan Makine Üreticileri Forumu

TOBB'dan Odamıza iletilen yazıda, 20-21 Eylül 2018 tarihlerinde Astana'da ''VI. Kazakistan Makine Üreticileri Forumu'' nun gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Kazakistan Makine Üreticileri Birliği tarafından, Kazakistan Hükümeti ve "Atameken" Ulusal Girişimciler Odası destekleri ile düzenlenen bahse konu etkinliğe 30'dan fazla ülkeden 900'ün üzerinde makine üreticisi ve yan sanayi temsilcileri ile sektörle ilgili kamu ve özel sektör kuruluşları yetkililerinin katılacağı öngörülmektedir.

İlgilenen firmalarımızın Kazakistan Ankara Büyükelçiliği (Tel: 0 312 491 4455, e-posta: ankara@mfa.kz) ile irtibata geçmesi gerekmektedir.