UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

DİTSO & KOSGEB & ZAFER KALKINMA AJANSI işbirliği ile düzenlenen 5 gün süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimiz tamamlandı. Eğitim sonu Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR Girişimci adaylarını tebrik ettiler.

BAĞIRKAN ve ACAR Eğitimin tamamlanmasının ardından Eğitmen Tarık UĞUR ve eğitime katılan Kursiyerler ile birlikte  Dinar Suçıkan Park tesislerini ziyaret ettiler.

BAĞIRKAN; Girişimcilik Belgelerini almaya hak kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik eder, Bölgemize, Ülkemize Katmadeğer sağlamak adına attığınız bu adımların hepiniz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Dedi.