Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN; İftar yemeğimize bizi kırmayıp katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR ve Tüm Meclis üyelerinin bütün üyeleri kapıda karşıladığı iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Mustafa ŞAHİN , İlçe Belediye Başkanlarımız ve temsilcileri, Garnizon Komutanımız, İlçe Müftümüz Parti temsilcilerimiz, Dinar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı olmak üzere yaklaşık 1200 iş adamı , çok sayıda önemli isimler ve vatandaşlar yoğun bir katılım gerçekleştirdi.
İftar yemeği öncesinde Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar, iftara katılımlarından ötürü oda üyelerine ve kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.
Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının Santral Parkta Düzenlemiş olduğu “Birlik ve Beraberlik İftar Yemeği” ne davet edilen konukların yoğun katılımı ve Yeni Cami Müezzini Oktay Çelik’in etmiş olduğu duanın ardından yemeğe başlandı.
BAĞIRKAN; İftar yemeğine katılan tüm misafirlerimize bizi onurlandırdıkları için teşekkür eder, Birlik ve Beraberlik içinde daha nice Ramazanlar dilerim dedi.