ÜYELERİMİZLE İFTAR

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN; İftar yemeğimize bizi kırmayıp katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder, Birlik ve Beraberlik içinde daha  nice Ramazanlar dilerim.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR ve Meclis üyelerinin misafirlerini  kapıda karşıladığı iftar yemeğine, Bölgemiz Protokol Üyeleri ile Dinar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı da ki üyelerimizin  yoğun katılımı ile  gerçekleşti.

İftar yemeği öncesinde Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Birlik ve bereberliğimizi gösterdiğimiz bu iftar yemeğinde davetimize katılımlarından dolayı oda üyelerine ve katılımcılara  teşekkür etti.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının Parkala Konferans Salonunda  düzenlemiş olduğu İftar yemeği davet edilen konukların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Meclis Başkanımız Ahmet ACAR’ın açılış konuşmasını yaptığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik vurgulandı.