UŞAK TSO YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ VE ÖDÜL TÖRENİ

KARDEŞ ODA UŞAK TSO YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİ VE EKONOMİYE DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ;

Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan UYAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR ,Yönetim Kurulu Başkan Yrd Metin AVCı ve Genel Sekreter Tansu KURT, TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKCİ tarafından açılışı yapılan Kardeş Odamız Uşak Ticaret ve Sanayi Odamızın Ekonomiye Değer Katanlar Ödül törenine katıldılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ ve TOBB Başkanı Rifat HISARCIKLIOGLU'nun Katıldığı Uşak'ta ki açılış ve ekonomiye değer katanlar ödül töreninde Sayın Bakanımızın söz vermesi üzerine Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN bölgemizin ve enerji sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini iletti.