Urge Esasları ve Uygulaması Eğitimi

Birliğimizce Oda ve Borsa Çalışanlarımızın Uluslar arası Rekabetciliğinin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) Proje-Eğitim ve Danışmanlık başvurusu süreci ve kabul sonrası işleyişi ile proje kapanış süreçlerine örneklerle ve interaktif bir şekilde sınıf içi deneyim paylaşım kararıyla hakim olmalarını sağlamak adına 13-14 Şubat 2017 tarihlerinde; Ekonomi Bakanlığı, İhracat Genel Müdürlüğü, KOBİ ve Kümelenme Destekleri Dairesi Başkanlığı’ndan gelen uzman yetkilinin katılımı ile Urge Esasları ve Uygulaması Eğitimi TOBB’da gerçekleşti.

Gerçekleşen Urge Esasları ve Uygulamaları Eğitime Dinar Ticaret​ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu KURT Katıldı.

Bakanlık yetkilisi mevzuat bilgilendirmesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Konya Sanayi Odası ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası da “İyi Uygulama Örneği” sunumlarıyla eğitime katkıda bulundu.​