TOBB’DAN DİTSO’YA ZİYARET

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkan Yardımcısı ve Aydın TO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN DİTSO’na Ziyaret Gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkan Yardımcsı ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Ülken DİTSO’yu ziyaret etti.

Ziyarette DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nedim SOYALTIN, Metin AVCI , Meclis Üyeleri İsmail KESKİNOĞLU, Seydi BİR, Ömer TOMBULOĞLU, Şevket TOPCUOĞLU ve Genel Sekreter Tansu KURT hazır bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıda Ülkemizin mevcut sosyoekonomik durumu, oda üyelerinin sıkıntıları, mevcut finansal durum, ülkemizin ekonomi politikaları ve ilerleyen dönemde gerçekleşecek olan TOBB faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN’in faaliyetlerinin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde TOBB camiasında takdirle karşılandığı ve yaptığı çalışmaların ilgi ile takip edildiğinden bahsetti. Ayrıca İlçemiz ve Odamızın mevcut çalışmaları, MEYBEM Mesleki Yeterlilik Eğitim Sınavları, Harç Takip Sistemi ve TOBB Nefes Kredisi kullanımı hakkında bilgi alan Ülken, Dinar TSO’nun bu konularda da iyi çalışmalar yaptığının farkındayız ve DİTSO Üyelerini Her zaman en iyi yerlere taşımak için her türlü yenilikleri takip ettiğini başarılı çalışmaların devamını dileriz dedi.