TOBB UYUM EĞİTİMLERİ HAKKINDA DUYURU

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Birliğin girişimleri ile hukuk uyuşmazlıklarında alternatif uyuşmazlık çözümleri alanında ulusal ve uluslararası hizmet vermek amacıyla kurulan TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi ekte tanıtımları yer alan “İş Dünyasında Müzakere ve Arabuluculukta Uzmanlık” ile “Taraf Vekilliği” konularında eğitim düzenlenmekte olduğu belirtilmektedir.

Bahsi geçen eğitimler internet üzerinden gerçekleştirilecek olup, eğitim programı hakkında detaylı bilgiye ekte bulunan tanıtım metninden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Üyelerimize duyrulur.