TOBB MEYBEM iş birliği ile EMLAK DANISMANLARI, SERVIS ARACI SOFÖRLERI ve KÖPRÜLÜ VINÇ OPERATÖRLERİ İçin Mesleki Yeterlilik Sınav Başvuruları Odamızda Başlatılmıştır.

Sınava başvuru yapacak kişilerin odamıza müracaat etmeleri önemle duyurulur.

Konuya İlişkin Olarak;
- Gayrimenkul Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimiz ve Çalışanları İl/İlçe Ticaret Müdürlüklerinden “Yetki Belgesi” Alabilmeleri İçin, İvedilikle “EMLAK DANIŞMANI SEVİYE 4” ve “SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SEVİYE 5” Mesleki Yeterlilik Belgelerini tamamlamaları gerekmektedir.
- Okullara Servis Taşımacılığı Yapan Üyelerimiz ve Çalışanların Bu Faaliyete Devam Edebilmeleri İçin Taşımacılık Hizmeti Veren Şoförlerin “ SERVİS ARACI ŞOFÖRÜ SEVİYE 3” Mesleki Yeterlilik Belgelerini tamamlamaları gerekmektedir.
- İmalat Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimizin, Malzeme/Yük Kaldırma, Taşıma, İstifleme Süreçleri İçin Vinç Kullanan Operatörlerinin “KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ SEVİYE 3” Mesleki Yeterlilik Belgelerini tamamlamaları gerekmektedir.