Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Hindistan

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; 4 Şubat 2021 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında Hindistan'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak Hindistan Ev Tekstili, Ev Dekorasyonu, Makine Halısı, Ev Eşyaları, Tamamlayıcı Mobilya, Mutfak Eşyaları ve Züccaciye sektörlerinde bilgilendirme yapacağı ve işbirliği fırsatlarını Türk iş insanlarıyla paylaşacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantı hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu https://dtybs.ticaret.gov.tr/e-sohbetler/takvim/detay/hindistan-temsilcilerimiz-is-dunyamz-ile-bulusuy-2/ link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,