SVERDLOVSK BÖLGESİ BAŞKAN YARDIMCISININ ZİYARETİ

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 28.02.2019, tarihli yazısı ile TOBB ve Rusya Federasyonu (RF) Ticaret Mümessilliği işbirliğinde, 12 Mart Salı günü, saat 16:00’da TOBB İkiz Kulelerde, RF Sverdlovsk Bölgesi Birinci Başkan Yardımcısı Aleksey Orlov'un ziyareti kapsamında, RF Sverdlovsk Bölgesi’ni ve bölgedeki yatırım fırsatlarını tanıtacak bir seminer gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinlikte Sverdlovsk Bölgesi’nin tanıtımının yanı sıra, 8-11 Temmuz 2019’da Ekaterinburg’da düzenlenecek ve Türkiye’nin partner Ülke olarak yer alacağı Uluslararası Sanayi Fuarı (INNOPROM) hakkında bilgiler verileceği, katılım formlarının en geç 8 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar kaan.gaffaroglu@tobb.org adresine iletilmesi gerektiği bildirilmektedir.