STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI

DİTSO Akreditasyon Çalışmalarına Yönelik Stratejik Plan Çalıştayı Düzenlendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),Odalara yönelik Akreditasyon sistemi geliştirmiş     ve 365 Oda ve Borsa ‘nın 5 yıldızlı hizmet anlayışını  benimsemesini amaçlamıştır. DİTSO 11 . Dönem Akreditasyon başvurusu kabul görmüş ve yaklaşık 1 yıldır hızla devam eden çalışmalarına start vermiştir.

Akreditasyon Sisteminin en önemli kısımlarından olan İlçemiz ve DİTSO’nın gelişimine yön verecek olan Stratejik Plan (4 Yıllık Faaliyet Planı) Oluşturmak için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Danışmanı Özlem YURDANUR ‘un başkanlığında. DİTSO Meclis Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu, Dinar Meslek Yüksek Okulu, Dinar Belediyesi, Dazkırı Belediyesi, Dinar Vergi Dairesi, İlçemiz Basını ve DİTSO Üyelerinin katılımı ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda PAYDAŞ ANALİZ ÇALIŞTAYI düzenlendi.

Bu Çalıştay’da DİTSO’nın 4 yıllık bütçe ve faaliyet takvimi ile Güçlü ve Zayıf yönlerini tartıştığı SWOT analiz çalışması yapılarak, Oda Üyeleri, Bölge ekonomisi ve ticari hayatına sağlayacağı katkı için çizilmiş bir yol haritası olacak Stratejik planın temel taşları atılmış oldu.