SPK YATILI BÖLGE ORTA OKULU MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

SPK YATILI BÖLGE ORTA  OKULU MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Orta Okulu matematik Öğretmenleri Ahmet Ali KILINÇ,Hakkı ÇELİK, Okan ÖZKAN odamızı ziyaret etti. Matematik Öğretmenlerini Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR karşıladı.

Öğretmenler; Sıfır Atık Projesi kapsamında atık toplama kutuları ve atık yemek ve yiyecek malzemelerini organik gübreye dönüştüren Kompost Projeleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

BAĞIRKAN ve ACAR Öğretmenlere teşekkür ederek Sosyal Sorumluluk Projelerine destek olarak odamız hizmet binasına yerleştirilecek olan Atık toplama kutuları sayesinde geri dönüşüm için Kağıtlarını,camlarını,plastiklerini değerlendirerek Dünyamızın küresel ısınma projelerine bir nebzede olsun hizmet etmekten sakınmadıklarını belirtti.