SITIC AFRICA 2019 FUARI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda, SITIC AFRICA 2019’un (Afrika Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı) Tunus İletişim Teknolojileri ve Dijital Ekonomi Bakanlığı himayesinde, Uluslararası Fuarlar Şirketi, Tunus Sanayi, Ticaret ve El Sanatları Birliği bünyesinde (UTICA) faaliyet gösteren Ulusal Bilgi Teknolojileri Arap Örgütü ortaklığında, 18-20 Haziran 2019 tarihleri arasında Tunus’ta gerçekleşeceği bildirilmiştir.

Söz konusu yazıda, fuara 300’ü Afrika’dan olmak üzere 1000’den fazla profesyonel yabancı ziyaretçinin katılmasının beklendiği ifade edilmiştir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye www.siticafrica.com web sayfasından ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,