Özbekistan Türkiye Kuyumculuk Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda Özbekistan’ın Taşkent ve Semerkant şehirlerinde 12-14 Aralık 2019 tarihlerinde Özbekistan Türkiye Kuyumculuk Forumunun gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu Forum kapsamında Özbekistan’daki şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile yemek masraflarının ve havalimanı transferlerinin Özbekistan Kuyumculuk Sanayi Kurumu tarafından karşılanacağı belirtilmiştir.

Etkinliklere katılmayı düşünen üyelerimizin Özbekistan Ankara Büyükelçiği’ne (Azizbek SALAHİDDİN, E-posta: uzembsaz@gmail.com Tel: 0312 4413871) başvurması gerektiği ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,