ODAMIZ TEMSİLCİSİ OKTAY SAYIN TOBB SİGORTACILAR SEKTÖR MECLİSİNDE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ve İcra Komitesi Afyonkarahisar delegeliği seçimleri yapıldı. Seçimde Arzu Duman, Samiye Hancıoğlu, Oktay Sayın  il delegesi olarak seçilmişlerdi.

13.08.2018 Tarihinde TOBB ‘de yapılan Sektör Meclisi Seçimlerinde Odamız Disiplin Kurulu Üyesi ve (AFSAD) Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Üyesi Ceyrem Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi Müdürü Oktay Sayın, Afyon Sigorta Acenteleri Derneği’nin  destek ve çabaları ile listeye girerek ikinci bir başarıya imza atmış ve  TOBB Sektör  Meclis Üyeliğine seçilmiştir.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi seçimleri öncesinde yaptığı konuşmada, sigortacılık sektörünün ilkleri başardığını belirterek, “Diğer sektörlere rol model olan bir yapıyı kurdunuz. Mesleki disiplinin ve mesleki eğitimin en iyi şekilde nasıl sağlanacağını herkese gösterdiniz” dedi.

Odamız üyesi Oktay SAYIN, "Seçilmemde bana destek veren Dinar Dazkırı Başmakçı ilçelerimizde bulunan meslektaşlarıma, ATSO 24. Meslek Komitesine, Afyon Sigorta Acenteleri Derneği üyelerine, Yönetim Kuruluna teşekkür eder, tüm meslektaşlarıma hayırlı olmasını dilerim. Verilen görevin sorumluluğunu her zaman üzerimde hissederek tüm meslektaşlarım için var gücümle çalışacağımın bilinmesini isterim." dedi.

Bölgemizi, Sektörünü ve Odamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Oktay SAYIN'ı tebrik eder, başarılar dileriz.