MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI

DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA, MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI GEREKLEŞTİRİLDİ.

Tarihin ve Coğrafyanın İlçemize yüklemiş olduğu ticari ve ekonomik kültüre uygun, “BÖLGEMİZİN EKONOMİK VE KÜLTÜREL ANLAMDA GELİŞİMİNİ SAĞLAMAK İÇİN ‘’hizmet etmekte olan, Ülkemiz ve Bölgemiz ekonomisine katkıda bulunmak, üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeniklikleri yakından takip ederek organizasyonlar ve eğitim faaliyetleri düzenleyen, üyelerinin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılama noktasında aktif bir rol üstlenerek üyelerine ve topluma danışmanlık yapan, yeni bilgiler kazandıran, deneyimler yaşatan ve değerler katan bir kurum anlayışını benimseyen Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının geleceğini planlamak üzere içe dönük SWOT ve PEST Analiz çalışması yapıldı.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen Ortak Komite Toplantısına, Meclis Başkanı Ahmet ACAR ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN ev sahipliği yaptı,
Dinar Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren 7 Meslek Komitesi Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Genç Girişimciler kurulu Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda,
Dinar’da Meslek gruplarının yaşadığı sıkıntılar, ,Dinar İlçesinin Ekonomik durumu, Dinar’ın genel sorunları gündemde değerlendirildi. Dinar ekonomisinin durumu ve ilçenin genel sorunlarını rapor haline dönüştürmek üzere veriler toplandı. .
Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının kendisinden beklenen Temel Yeterlilikler ve Temel Hizmetleri sağlamak, Stratejik Planlamasına ışık tutmak, yol göstermek ve Akredite bir kurum olmak için yapmış olduğu faaliyetler gözden geçirilerek toplantı son buldu. 13.05.2015