MALİYE BAKANININ KATILIMI İLE TOPLANTI

MALİYE BAKANI SAYIN AĞBAL’IN KATILIMI İLE ATSO’DA TOPLANTI

T.C. Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL’ın teşrifleriyle , Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali ÖZKAYA’nın da katılımı ile  gün içerisinde ATSO’da ve akşam Odanın koordinasyonunda yemekli toplantıda İş Dünyası Temsilcileri ile birlikte toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda İl Protokolü hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmalarını Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser gerçekleştirdi. Toplantıya Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan UYAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Meclis Üyeleri Yasin TOKÖZ, Seydi BİR Katıldılar.

Dinar Ticaret ve Sanayi Olarak Maliye Bakanı Sayın Naci AĞBAL ‘a İlçemiz sorunları

Yumurta Sektöründeki Sorunlar,

Maden Ruhsatındaki Bölünmeler ile ilgili iki dosya sunuldu. Bakanımız sorunların çözüm noktasında takipçisi olacaklarını ifade ettiler.