M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN ACI GÜNÜ.

DİTSO TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN ACI GÜNÜNDE YANINDAYDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Sayın Hisarcıklıoğlu'nu zor gününde siyasiler, işadamları ve yakınları yalnız bırakmadı.
Cenaze Namazına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldı. İlimizden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aktan, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Bakanı Ahmet Hakan Uyan ve Sandıklı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Şahin katıldı.

Solmaz Hisarcıklıoğlu, kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığına defnedildi.

Cenaze töreninin ardından Sayın Hisarcıklıoğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği merkez binasında taziyeleri kabul etti.