Küresel Girişimcilik Zirvesi 2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Hollanda ve ABD hükümetlerinin ortaklığında 4-5 Haziran 2019 tarihlerinde Lahey’de düzenlenecek Küresel Girişimcilik Zirvesi (GES) 2019 için kayıtlara başlandığı iletilmiştir.

Anılan yazıda devamla, dünya çapında girişimcilerle en etkili yatırımcıları ve iş çevrelerinin bir araya gelmesi planlanan Zirve’ye 2.000’den fazla girişimcinin katılımının beklendiği, bu kapsamda Hollanda’dan azami 200 firma için yer ayrıldığı ve tarım teknolojileri, bağlanabilirlik (connectivity), enerji, sağlık ve su sektörlerinin öncelikli olarak belirlendiği ifade edilmektedir.

Zirveye kayıtlar için son başvuru tarihi 30 Ocak 2019 olup gerekli bilgilere https://www.ges2019nl.nl/ elektronik posta adresinden erişilebilmektedir. Zirveye katılım için kaydını yapan firmalarımızın Lahey Büyükelçiliğimizin embassy.thehague@mfa.gov.tr e-posta adresine de bilgilerini iletmelerinin yararlı olacağı ifade edilmektedir.

Saygılarımızla,