KOSGEB-KOBİGEL GELİŞİM PROGRAMI

DİTSO’DA KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla yürürlüğe konulan KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme toplantısı Odamız ve KOSGEB işbirliği ile Odamızda düzenlendi.

Bilgilendirme Toplantısı Afyonkarahisar KOSGEB Müdürlüğü Kobi Uzmanı Ebru KASNAK ‘ın sunu ile anlatıldı.

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 10. Kalkınma Planı, 64. Hükümet Programı KOBİ Stratejisi Eylem Planı ve Sanayi Stratejisi Eylem Planında belirtilen öncelikler dikkate alınarak,

1. Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi

2. Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme

3. KOSGEB Destekli Girişimlere İvme

başlıklarında Proje Teklif Çağrıları hazırlanarak, KOSGEB tarafından yürürlüğe alınmış ve kurumsal internet sayfamızda (www.kosgeb.gov.tr) yayınlanmış olduğu, Proje başvuruları; 30 Mayıs – 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında alınacağı dile getirildi.

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlene bilgilendirme toplantısına Oda Üyeleri ve Halkımızın katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı soru cevap şeklinde son buldu.