Kolay İhracat Platformu Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz;

KOBİ'leri ilgilendiren yeni uygulamalar ve gelişmeler hakkında farkındalık oluşturmak ve ihtiyaç duyulan alanlarda bilgilendirmek amacıyla Birliğimiz tarafından ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde internet üzerinden zaman zaman bilgilendirme seminerleri gerçekleştirilmektedir. Ticaret Bakanlığı, "Kolay İhracat Platformu" ile ihracat yapacak firmaları; ürün, hedef pazar ve potansiyel pazar önerileri ile uygun pazarlara ulaşmaları doğrultusunda bilgilendirmektedir. Bu çerçevede; Platformun imkanlarını KOBİ'lere daha detaylı aktararak, bilgilenmelerini, ihracatlarını bilinçle şekillendirebilmeleri ve artırabilmelerini sağlamak amacıyla; 20 Nisan 2021 Salı günü Saat 14:00'te ekli program çerçevesinde internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek olup seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.