KOCAELİ CO- MATCHİNG İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİ

Sayın Üyemiz;
Kocaeli Ticaret Odası’nın Doğu Marmara ABİGEM ile birlikte düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliğiyle Kocaeli iş dünyası, dünya pazarıyla buluşacak
Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde, 21-22 Mart 2018 tarihlerinde Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği düzenleyecek. Dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcileri, Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla bir araya gelecek, iş görüşmeleri gerçekleştirecek.
Ücretsiz olan organizasyonla ilgili detaylı bilgi için; www.co-matching.com ve https://co-matching.b2match.io