“Kadın Girişimciler İçin POS Desteği” kampanyası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa işbirliğinde Akıllı KOBİ Platformu çerçevesinde “Kadın Girişimciler İçin POS Desteği” kampanyası başlatılmıştır.
Kampanyada, başvuranlar arasından kriterlere uyan ve belirlenen tarihler arasında ilk kez POS Cihazı satın almış 1.000 kadın girişimciye 500-TL nakdi destek sağlanmaktadır.
Aşağıda belirtilen kriterleri taşıyan kadın girişimciler https://akillikobi.org.tr/pos-destegi/ adresinden başvuru yapabilmektedir.
1.Kadın girişimci olarak ticari işletmenin sahibi olunması veya kadın girişimcilerin şirketteki payının en az % 51 olması.
2.Ticari işletmenin/şirketin Dinar Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olması.
3.Desteğe konu POS Makinesinin, ticari işletmenin/şirketin ilk POS makinesi olması ve 1.1.2021 tarihinden sonra satın alınmış olması.