İYİ PARTİ’DEN ODAMIZA ZİYARET

DİNAR Belediye Başkanı , İyi Parti Millet İttifakı Belediye Başkan adayı  Saffet ACAR ve Ekibindeki heyet odamızı ziyaret etti.

ACAR’ı  Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Kurulu Üyelerimiz, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimiz ve Meslek Komite Üyelerimiz karşıladı.

BAĞIRKAN “ Seçim döneminin Hayırlara vesile olmasını İlçemiz ve Bölgemiz için sorunsuz bir seçim dönemi olmasını temenni ederim.” dedi. Ziyaretten dolayı Saffet ACAR ve ekibine teşekkür etti.