IRU Dünya Kongresi

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman - Maskat'ta 70.IRU Dünya Kongresi dünlenecektir. Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan kara yolu ile yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir tol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin anılan Kongrede temsili önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini artırarak küresel düzeyde kamu ve sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacı ile çeşitli sponsorluk paketleri hazırlanmıştır (EK-1)

Söz konusu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin Birlik personelimiz Elif Tangil (elif.tangil@tobb.org.tr ) adresi ile iletişime geçmeleri gerekmektir.