İLÇEMİZDE YAPI KREDİ BANKASININ KAPANMAMASI İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUÇ VERDİ

İLÇEMİZDE YAPI KREDİ BANKASININ KAPANMAMASI İÇİN  YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUÇ VERDİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanı Ahmet ACAR, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet DEMİR,  Haluk GÜRBÜZER, Meclis Kurulu Üyemiz Önder SAYIN, Yapı Kredi Bankası Bölge Müdürü Mustafa Kamil BULUT, Yapı Kredi Bankası Dinar Şube Müdürü Olçun DİNÇTOPAL ve Kobi Politika Yöneticisi İsmail KILINÇ ’ın  katılımı ile gerçekleşen toplantıda,

BAĞIRKAN: “Yapı Kredi Bankası Dinar Şubesi’nin kapanmaması adına emeği geçen Başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Afyonkarahisar Milletvekillimiz Ali ÖZKAYA, İlçe Kaymakamımız Selami KAPANKAYA, Dinar Belediye Başkanımız Nihat SARI, Dazkırı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Başmakçı Belediye Başkanımız Ayhan GÖNÜLLÜ, Evciler Belediye Başkanımız Ali Dede SAVAŞ, Siyasi parti İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri ‘ne  teşekkür ederim” dedi.

Yapı Kredi Bankasının ilçemiz Şubesinin kapatılmaması için birlikte ortak hareket ederek , Şubenin kapanması için yapılan çalışmalar olumlu sonuçlanmış ve Yapı kredi Bankası Dinar Şubesi’nin kapatılması kararı durdurulmuştur.

“İlçe sorunlarımızda odamızın üstüne düşeni yaparak ilçemiz için birlik ve beraberlik içerisinde olunacağını” söyledi.

“Yapı Kredi Bankası Dinar Şubesi’nin kapatılması kararının durdurulmasında emeği büyük olan Sayın başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkür ederim” dedi.