II. AFYONKARAHİSAR KİTAP FUARI ‘NA KATILIM TOPLANTISI

Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya başkanlığında 12-21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan II. Afyonkarahisar  Kitap Fuarına katılım sağlamak amacıyla kaymakamlık toplantı salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN katıldı.

Toplantıya katılan katılımcılar ise öğrencilerin kitap almalarına katkı sağlayacaklarını, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamanın herkesin görevi olduğunu belirttiler.

Gerçekleşen toplantıya, İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkan Yardımcısı , Milli Eğitim Müdürü, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Ziraat Odası Başkanı , Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı , Halk Eğitim Merkezi Müdürü , Mehmet Çavuş Lisesi Müdürü  ve kütüphane yetkilileri katıldı.