İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Klavyeli Tablet Desteği

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Klavyeli Tablet Desteği
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından Oda ve Borsalar vasıtasıyla her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımlarının, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yaygınlaşan uzaktan eğitim (online eğitim) sistemine katkı sağlanması amacıyla 30 Bin klavyeli tablet dağıtımı yapılmasına karar verildi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kampanya duyurusunda “Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye’nin geleceğine imza atacaklar. TOBB ile Oda ve Borsalar olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 81 ilde Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla 30 bin Klavyeli Tablet hediye ediyoruz. Size inanıyor, sizin için çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, Meclis Başkanımız Ahmet ACAR Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet ÇETİNKAYA, Odamız üyelerinden Salih OTURSUN ve Evcilerli iş adamı Halil AKÇİN tarafından Bölgemizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Evciler ilçe Milli eğitim müdürü Bırol OBUZ'a teslim edildi.