HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

DİTSO BAŞKANI AHMET HAKAN UYAN DİNAR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI.

Dinar Belediyesi tarafından 04-05 Haziran 2015  tarihleri arası hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın girişimleri ile hazırlanan ve iki gün süren program, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleşti.

Dinar Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim semineri kapsamında programa; Dinar Belediyesi Başkanı Saffet Acar, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Çevre belediye başkanları ve belediye birim amirleri katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması sonrasında SGK Uzmanı Akın Şimşek ve Dinarlı hemşerimiz olan Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Dönmez tarafından hizmet içi eğitim programı verildi. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın yapmış olduğu açılış konuşması sonrasında SGK Uzmanı Akın Şimşek tarafından; Taşeron işçiler ile ilgili kurumların sorumlulukları ve yapılacak işlemler, Kıdem Tazminatı, Ücretli İzin Hakları, Kontrol Teşkilatının Sorumlulukları, Sicil Dosyalarının Oluşturulması, İdari Para Cezaları ve Diğer uygulanacak olan işlemler hakkında bilgi verdi. Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Dönmez ise 5393 Belediye Kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Zabıta Mevzuatı Eğitimi üzerine anlatım yaptı. Slaytlı anlatımlar ve bilgi sunumu ile birlikte programda soru – cevaplar da yer aldı. Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim semineri sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından SGK Uzmanı Akın Şimşek’e, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Dönmez’e ve programa katılanlara teşekkür edilerek plaketleri takdim edildi.