Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

HİSARCIKLIOĞLU’ NA DİNAR’DAN ZİYARET

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, beraberindeki Dinarlı esnaflar olan Ramazan Dursun, İlhan Çelik, Bilal Kılıç ve  Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklığlu’nu makamında ziyaret ettiklerini ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun kaldıklarını belirten Dinar TSO Başkanı Hakan Uyan, ‘Ne zaman Rıfat başkanımızın yanına gitsek bizleri son derece samimi olarak dinleyip, sorunlarımıza çözüm aramaya başlıyor. Dinar ve Dinarlı için her zaman desteklerini vereceğini belirten Başkanımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz. İlçemiz ve bölgemiz adına yapılacak bütün projeleri destekleyeceğini ve kalkınmamız adına yapılan çalışmaları her zaman taktir ettiğini belirten TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na ziyaret heyetimzi adına teşekkür ediyorum” dedi.