GÜMRÜK BİRLİĞİNİN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİ SEMİNERİ

GÜNCELLENEN GÜMRÜK BİRLİĞİNİN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİ SEMİNERİ

İlgi: Afyonkarahisar Tic ve sanayi Odasının 24.03.2017 Tarih ve 1583 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı(İKV) işbirliği ile 29 Mart 2017 Çarşamba günü ‘’Türkiye’nin AB Gündemi, Güncellenen Gümrük Birliğinin İş Dünyasına Etkileri’’ Semineri Düzenlenecektir. Seminer Türkiye-AB İlişkileri ve Gümrük Birliğinin Güncellenmesi Süreci, Gümrük Birliğinin Güncellenmesi ve İş Dünyasının Etkileri, AB Fon ve Programları: İş Dünyası Nasıl Faydalanabilir konularının yer aldığı seminere katılımızın faydalı olacağını Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Tarih : 29.03.2017