GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Odamız bünyesinde oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ilk toplantısını odamız toplantı salonunda gerçekleştirdi. Yoğun katılım sağlanılan toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR , Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ahmet DEMİR ,Haluk GÜRBÜZER Kurul toplantısına iştirak etti.

Genel Sekreterimiz Tansu KURT tarafından odamızın tanıtımı, Oda Organlarımızın işleyişi ve Genç Girişimciler Kurulumuzun görevleri hakkında bir sunum yapıldı.

Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz; ANIL ACAR,ANIL BAŞTÜRK,ABDULAZİZ BEKLE,BARKIN CENGİZ,OKAN CEYLAN,İBRAHİM ÇALIŞKAN,DEVRAN ÇEKİNİR,H.MURATCAN ÇINAR,AYDIN COŞGUN,C.HAKAN DİKMEN,AHMET DOĞU,ALİ SEYHUR GÜÇLÜ, HARUN GÜRBÜZER,ŞÜKRÜ GÜRSU, MURAT GÜVENTÜRK,ALİ GÖKHAN KARATAŞ,İSMAİL KILINÇ,RAMAZAN ŞAHİN,ORHAN TOMBULOĞLU,SALİH ÜRESİN’e teşekkür ederiz.

20783

info@dinartso.org.tr