Eksper Eğitimleri

Eksperlere Eğitim Sertifikası Verilmesi

Birliğimizin 31.12.2015 Tarih ve 24665 Sayılı Yazıları; Bilindiği gibi, kapasite raporlarının odalarımızca hazırlanması ve Birliğimizce incelenip onaylanması süreçleri, Birliğimiz Yönetim Kurulunun kararı ile onaylanan “Kapasite Raporlarının Düzenlenmesi Usul ve Esasları”na göre yürütülmektedir. Bu çerçevede Odalarımızda kapasite raporu düzenleyen eksperlere eğitim programları yapılmış ve eksper olmayı hak kazanmış olanlar 1 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Kapasite Raporu Otomasyon Sistemine tanımlanmıştır. Eksperlere Eğitim Sertifikası verilmesi çalışmalarına kısa sürede yeniden başlanacağından, daha önce eğitime katılmamış ve eksper sertifika programına yeni katılacak olan mühendislerin 13 Ocak 2016 Tarihine kadar odamıza başvurmaları gerekmektedir.

istenilen evraklar : İstenilen Belgeler: (Odanız tarafından onaylı olacak)

1) Oda Meclis Kararı

2) Bilgi Formu (www.tobb.org.tr/SanayiMudurlugu/Sayfalar/Duyurular.php)

3) Diploma fotokopisi