EGE BÖLGESİ ORTAK AKIL TOPLANTISI

DİTSO; TOBB AKREDİTASYON SİSTEMİ EGE BÖLGESİ ODA /BORSA ORTAK AKIL TOPLANTISINA KATILDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

UTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ege Bölgesi İl ve İlçe Oda/ Borsa genel sekreterleri ve akreditasyon temsilcileri katıldı.Toplantıya Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tansu KURT,Personeller Suat AKER, Ali DÜZTEPE ve Belgin BEKLE katıldı. Yapılan toplantıda akreditasyon sistemi, oda ve borsaların iyi uygulamaları tartışıldı.

BÖLGELER ARASI İŞBİRLİĞİ OLDU

Yapılan eğitim programı ve toplantıların bölgesel bazda işbirliğini arttıracağını vurgulayan, Genel Sekreter Tansu KURT TOBB Akreditasyon Sistemi Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısının odalar arası sinerji yaratarak akreditasyona daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Ortak akıl toplantısı ile odalarımız deneyimlerini ve iyi uygulamalarını aktararak, sürekli iyileşen akreditasyon sisteminin amaçlarından biri olan paylaşımı gerçekleştirecek.” dedi.

Toplantıya Ege Bölgesi oda ve borsalarından yaklaşık 80 kişinin katıldığını ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odasındaki Ortak akıl toplantısında “Mesleki sorunlar tartışıldı. Yeni çıkan mevzuatlarla ilgili bilgi alışverişlerinde bulunulmasının yanında aynı zamanda toplantının tüm katılımcılarla birlikte odamıza da katkı sağladığını düşünüyorum.” dedi.