DİTSO’dan Yaklaşık 700 Aileye Gıda Yardımı

DİTSO’dan  Yaklaşık 700 Aileye Gıda Yardımı

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası bu Ramazan da  ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önderliğinde ve desteklerinde gerçekleştirilen Ramazan Yardımları kapsamında, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılında yaklaşık  ihtiyaç sahibine erzak ulaştırdı.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri tarafından yardıma ihtiyacı olan aileler belirlenerek paketlerin tamamı bu ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Dinar  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN  “Her şeyden önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat  Hisarcıklıoğlu ’na teşekkür ediyorum. Ülke genelinde gerçekleştirilen en büyük ramazan yardımı hareketinde, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası  olarak, Bölgemiz Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Tatarlı ilçelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine bir faydamız dokunmuş oldu.

Oda Meclisimiz tarafından titiz bir tutum ile belirlediğimiz ailelere bu yardımları ulaştırmaya çalıştık. Özverili çalışmalarından ötürü yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyor, iyi ramazanlar diliyorum. Allah bizlerin birliğini beraberliğini daim kılsın. Allah mutluluğumuzu bozmasın.” dedi.