DİTSO'DAN GELECEĞİNİ ŞİMDİ YÖNET EĞİTİMİ

DİTSO'DAN  GELECEĞİNİ ŞİMDİ YÖNET EĞİTİMİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ev Sahipliğinde Oda Üyelerine Geleceğini Şimdi Yönet Eğitimi gerçekleştirildi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Experian Türkiye ve Habitat Derneği ortaklığında uygulanan Geleceğini Şimdi Yönet Eğitimi Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.

DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN Yapmış olduğu açıklamada

‘’ Odamız Üyelerine yapılan Anket çalışmalarında Genç Üyelerimizden gelen Taleplerde borçlanma, Finans ve Bütçe yönetimleri hakkında kısaca finansal konularda daha fazla bilgi sahibi olmak istediklerini belirtmeleri üzerine Habitat Derneği Eğitmenlerinin desteği ile Odamızda Üyelerimize Geleceğini Şimdi Yönet Eğitimi verildi.  Katılan Üyelerimize Teşekkür ederek katılım Belgelerini teslim ettik. Emeği Geçen Herkese Şahsım ve Meclis kurulum adına Teşekkür ederim’’ dedi.

Kredi risk alanında Üyelerin bilgilendirilmesi; gençler arasında bilinçli borçlanma sisteminin yaygınlaştırılması, bütçe yönetim ve planlanması: genç/kadın girişimci ve kobi sahiplerinin bankalar ve finans sektöründeki diğer aktörlerle olan ilişkilerini etkin yönetmeleri ve risk yönetiminde etkinleştirilmeleri, Bu başlıklarda gençlerin, kadın girişimcilerin ve KOBİ’lerin bilinçlendirilmesi yoluyla sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamaktır.