DİTSO’DA KOSGEB KOBİGEL DESTEK PROGRAMLARI SEMİNERİ

Odamız Konferans salonunda Kosgeb Afyonkarahisar İl Müdürü Cemil BAHÇE tarafından üyelerimize kosgeb destekleri hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminer öncesi Cemil BAHÇE Yönetim Kurulu Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Çok sayıda Firma sahibi ve  odamız meclis üyelerinin yoğun ilgisi ile gerçekleşen seminer sonunda Kosgeb Müdürü tarafından firma yetkililerinin soruları cevaplandı.

Ditso Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN , Cemil BAHÇE’ ye teşekkür ederek  seminerlerin daha sık yapılması için çalışmalar yapacağını dile getirdi.