DİTSO’DA İSTİHDAM TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Afyonkarahisar İŞKUR İl  Müdürü Ahmet KARAKAYA ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Samet FİDAN’ın  istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirmeler yaptığı toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, MECLİS Başkanımız Ahmet ACAR, Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Bölgemiz Mali Müşavirleri ve Üyelerimizin katılımı ile  gerçekleşti.

Toplantıda İstihdam Teşvikleri hakkında yapılan sunumların ardından teşvikler hakkında Odamız tarafından hazırlanan ve İŞKUR ile SGK kurumlarımıza ait materyaller  dağıtıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN ve Meclis Başkanımız Ahmet ACAR tarafından İstihdam Teşvikleri işbirliği ve istihdama katkı sağlayan Odamız üyelerine  Teşekkür Belgeleri takdim edildi.