DİTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAĞIRKAN TOBB ODA/BORSA EGE BÖLGESİ BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI

DİTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAĞIRKAN TOBB  ODA/BORSA EGE BÖLGESİ BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nde Ege Bölgesi Oda/Borsa Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, EGE  Bölgesi'ndeki odaların ve borsaların yönetim kurulu başkanları bir araya geldi. Toplantıya;  Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BAĞIRKAN katıldı.

TOBB’un çalışmaları hakkında bilgi verildiği  toplantıda Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah BAĞIRKAN  EGE Bölgesi'ni bir araya getiren toplantının çok verimli geçtiğini kaydetti.