DİTSO UGE GERÇEKLEŞTİ

DİTSO & İŞ-KUR AFYONKARAHİSAR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE KOSGEB DESTEKLİ UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ.

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Odamız, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Afyonkarahisar İl Müdürlüğü işbirliğiyle 01 - 04 Kasım 2016 tarihleri arasında Odamız Konferans Salonu’nda  düzenlenen 4. "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sona erdi.

Dört ana konudan oluşan ve toplam 4 gün (32) saat süren "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde; Eğitmen Mustafa Hilmi AYBAŞ tarafından; İş kurmak isteyen Girişimci adaylarına, İş fikrinin geliştirilmesi ve Yaratılıcılık egzersizleri ile Pazar Araştırması, Pazarlama Planı, Üretim Planı ve Finansal Plan Konuşlarında katılımcılara bilgiler verildi.

Dinar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN,  4. UGE Gerçekleştirdiklerini DİNAR TSO, İŞKUR ve KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 32 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmiştir. Dinar TSO olarak girişimci adaylarına başarılar dileriz dedi.

20790

info@dinartso.org.tr