DİTSO-TOBB ‘DE KURUMSAL GELİŞİM EĞİTİMİNDE

Kurumsal Gelişim Programı Eğitiminin dokuzuncusu; 24 Oda ve Borsa ile TOBB personeli 51 kişinin iştiraki ile 31 Mart-01 Nisan 2017 tarihlerinde TOBB’da yapıldı.​

Eğitimlerde; kurum kültürü ve hizmet bilinci, iş yaşamında kuşak yönetimi, etkin takım çalışması ve sosyal medya konuları ele alındı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi TOBB ETÜ-SEM koordinasyonunda TOBB ve Oda/Borsa çalışanları için gerçekleştirilen Kurumsal Gelişim Programının onuncusunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sosyal Tesislerde gerçekleşti.

Birliğimizce Oda /Borsa Çalışanlarımızın Kurum kültürü ve imaj ile kişisel ve kurumsal hizmet bilinçlerini artırmak, etkin takım çalışmasına ayak uydurmalarını sağlamak ,iş yaşamında kuşak yönetimi, kuşakların temel özellikleri işe bakış açıları  kariyer algıları ve beklentileri ile sosyal medya açısından kendilerini geliştirebilmeleri sosyal medyada yönetici ve çalışanların sorumlulukları bu  alanlardaki hukiki düzenlemeler vb.konularını içeren Kurumsal Gelişim Eğitimine DİTSO Personelleri Tansu KURT,Feden KUM,Suat AKER,Ali DÜZTEPE ve Şükran BİLGİÇ katıldılar.