DİTSO & TOBB ARACLIĞI İLE EĞİTİM YARDIMI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) büyük katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yıllardır birlikte devam ettirdikleri eğitim desteği kapsamında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Olarak Dinar, Dazkırı, Başmakçı Bölgesindeki öğrencilere Mont ve Bot yardımı yaptı. Meclis Başkanımız Ahmet ACAR, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Hakan UYAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Metin AVCI okul müdürlerimize mont ve botları teslim etti.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN, "Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yılda Birliğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı olarak kaban ve botlarımızı öğrencilerimize ulaştırmış bulunmaktayız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde tüm yurt genelinde Oda ve Borsalarımız hizmet sundukları bölgelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara eğitim yardımı yapmaktadır. Biz de Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim yardımı yapmak üzere oluşturduğumuz bütçe üzerinden tamamı ilimizdeki tedarikçilerden olmak üzere mont ve bot alımı yaptık.

Oda ve Borsa olarak eğitime daima destek vermekteyiz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize tüm yönetici arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kaban ve botlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum" diye konuştu.