DİTSO & TOBB ARACILIĞI İLE EĞİTİM YARDIMI

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) büyük katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası yıllardır birlikte devam ettirdikleri eğitim desteği kapsamında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Olarak Dinar, Dazkırı, Başmakçı Bölgesindeki öğrencilere Mont ve Bot yardımı yaptı. Yönetim Kurulu Başkanımız Abdullah BAĞIRKAN, okul müdürlerimize mont ve botları teslim etti.
BAĞIRKAN "Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yılda Birliğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı olarak kaban ve botlarımızı öğrencilerimize ulaştırmış bulunmaktayız. Oda ve Borsa olarak eğitime daima destek vermekteyiz.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

#TOBB #Eğitimyardımı #DİTSO