DİTSO TAVŞANLI TSO ‘DA BÖLGE PER.TOP.

DİTSO TAVŞANLI TSO ‘DA BÖLGE PERSONELLER TOPLANTISINDA

Kütahya, Afyon, Uşak Oda ve Borsaları Personelleri arası Kıyaslama Çalıştayı ve İstişare Toplantısı Yapıldı.

Kütahya, Afyon, Uşak Oda ve Borsaları,TOBB Akreditasyon sistemi dahilinde Odalar arası uyumu sağlamak, Oda sistemlerini geliştirmek ve iyi uygulamaları tespit etmek amacıyla Tavşanlı’da toplanarak kıyaslama çalışması yaptı.

Odalar arası kaliteli hizmetin arttırılmasına yönelik yapılan toplantıya Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Tansu KURT, Personeller Feden KUM, Suat AKER, Ali DÜZTEPE,Belgin BEKLE, Şükran BİLGİÇ ve eski personel Hüseyin ÇELİK Katılıdılar.

Toplantıda Tavşanlı Ticaret Odası Genel Sekreteri H. Mücella Kır, Ttso faaliyetleri ve Ttso Ticaret sicil Müdürü Ramazan Yaylacıklı sicil sistemi konusundaki son gelişmeler hakkında sunum gerçekleştirdi.

Hizmet verirken 5174 sayılı kanun gereği çalışmalar yapan Odalar. Bu toplantıda kanun gereği verdiğimiz hizmetler dışında üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti nasıl verebilirizin yollarını aradı. Ticaret Odaları olarak kurulacak güçlü iletişimle yapılacak çalışmalarda çok daha etkin olması sağlanacak.

Toplantının ardından küçük bir şehir turu ve Göbel kaplıcaları ziyareti gerçekleştirildi.