DİTSO PERSONELLERİ TOBB DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ EĞİTİMİNDE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından tüm Oda ve Borsalarda kullanılan hizmet altyapısının gelişen teknolojiye ayak uydurması ve mevzuatın gerekliliklerini yerine getirmesi amacıyla dijital dönüşüm çalışması başlatıldı.2-3 Kasım tarihlerinde düzenlenen eğitime Odamız Genel Sekreteri Tansu KURT ve Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Suat AKER katıldılar.

TOBB Muhasebe Müdürü Yüksel Öztürk ve program yapımcısı Cybersoft firma yetkilileri tarafından yapılan sunumda sicil ve muhasebe işlemlerinin yeni sistem üzerinden daha hızlı ve daha güvenli şekilde yürütülmesini sağlayacak üye modülü, online üyelik hizmetleri, aidat tahsilatı, bütçe ve muhasebe programları hakkında bilgiler verildi