DİTSO PERSONELİNE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası personelleri odamız binasında yangın söndürme eğitimi aldı. Yangın tatbikatı eğitimi ile amaç  Mevcut personele yangın kültürünü,yangın çıkmaması için gerekli önlemlerin alınması ve olası yangın durumlarda yapılması gerekenler konusunda yardımcı olmak için ve olası bir yangın durumunda bina içerisindeki mevcut ekipmanla yangına en uygun şekilde müdahale etmek konusunda gerek teorik gerekse uygulamalı eğitimler  alındı.

Eğitim sonunda; personellerimiz  Yangın ve kimyasını tanımlayarak,yangından korunmak için alınacak önlemler  ve yangın durumunda yapılması gerekenleri  öğrendiler.

Eğitim sonunda eğitim sonuç raporu düzenlenerek, katılımcılara eğitim katılım/başarı belgesi verildi.