DİTSO PARAMI YÖNETEBİLİYORUM EĞİTİMİ

DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN PARAMI YÖNETEBİLİYORUM (GİRİŞİMCİLER İÇİN FİNANSAL OKURYAZARLIK) EĞİTİMİ

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası ev Sahipliğinde Oda Üyelerine Girişim, Bilişim ve Finans alanında eğitimler gerçekleştirildi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine T.C. Kalkıma Bakanlığı , Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Habitat Derneği ve Visa Euroge Merkezi Desteği ile Girişimciler için Paramı Yönetebiliyorum (Girişimciler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi Üyelerimiz ve Halkımızın katılımı ile gerçekleşti.

DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan UYAN Yapmış olduğu açıklamada

‘’Üyelerimizin  sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirilerek, sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmalarını, Üyelerin  paralarını yönetmeyi öğreterek; sağlıklı bir finansal gelecek oluşturmaları ve böylece sürdürülebilir kalkınma sürecine katkıda bulunmayı Hedeflenen eğitimde Üyelerimizin , kişisel mali kaynaklarını bütçelemelerine ve finans hizmetlerini doğru kullanmalarına destek olacak bir eğitim olanağı sunduk.

Son Kısmı Soru ve Cevap şeklinde değerlendirilen Eğitimde, Katılımcılarımızla İlçemizin Güçlü Yanları, Zayıf Yanları, Fırsatları ve Tehditleri nin değerlendirildiği SWOT analizi yapıldı. Katılımcılarımıza katılımlarından dolayı tüm katılımcılarımıza Teşekkür ederiz’’dedi.