DİTSO MUHASEBE EĞİTİMİNDE

TOBB ‘DE Oda/Borsa muhasebe eğitimleri

TOBB tarafından düzenlenen, 5174 sayılı kanun ve mezkur kanun uyarınca çıkarılan yönetmelikler ile sair mevzuatın uygulanmasında birlik sağlanması ve bu bağlamda Oda ve Borsaların uygulamada karşılaştığı sorunların ele alınması amacıyla düzenlenen muhasebe eğitimlerinin ilkine ilçe odaları ile başlandı.​

Dinar Ticaret ve Sanayi Odasını Temsilen Oda Personeli Suat AKER katıldı.23-24 Mayıs 2016 tarihleri arası İki gün süren program kapsamında TOBB muhasebe, personel ve yazılım birimleri yönetici ve uzmanlarınca muhasebe ve muhasebeye ilişkin personel ve yazılım sunumları yapıldı.